Stoobb wordt VleesenVis


Al lange tijd gonst er het gerucht dat er iets staat te gebeuren in het creatieve Breda. Maar 7 jaar na de lancering van ons nieuwe merk kon deze stap niet uitblijven en wordt het gerucht waar. Stoobb heet voortaan VleesenVis – Reclamemakers. Of voor intimi gewoon VleesenVis.

Onze vaste klanten hebben even een traantje moeten laten. Ze hebben 7 jaar kunnen oefen op de uitspraak. [Stoehb], je weet wel met een lange oe. Nu ze het eindelijk onder de knie hebben, mogen ze het weer vergeten. Tenminste de naam dan. Want hoe simpel de naam VleesenVis ook uit te spreken is, onze creatieve kracht blijft nog steeds bestaan Continue Reading.

Ik hoor het je al denken, VleesenVis opende 1 april 2015 toch al haar deuren van het nieuwe kantoor aan de Reigerstraat? Hoe zit dat dan? Nou eigenlijk heel simpel. Vorig jaar hebben we met Freek van Haagen de stap al gezet om samen te gaan werken onder het nieuwe merk VleesenVis. En met zoveel succes, dat we nu hebben besloten al onze activiteiten onder 1 naam naar buiten te brengen. Net zo makkelijk.

Vrees niet we zullen nog steeds omkijken als je onze oude naam roept en lachen nog net zo hard als weer iemand struikelt over onze naam. Maar mocht je ons toevallig tegen komen, denk dan nu ook bij jezelf: Hé, zijn dat niet die gasten van VleesenVis? Ja, die gasten ken ik. Dat zijn de enige échte reclamemakers van Breda.

Share on Facebook45Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0